Inspirasjonskurs hos dere, 6 timer

Lørdag eller  søndag  kurs 6 timer-  opptil ca.20 deltagere ( vi kommer to kursveildere) Kurset kan kombineres med Inspirasjonsforedrag.

Inspirasjonskurs:  Brukte tekstiler får nytt liv! 1. Ola bukser får nytt liv! 2. Nytt liv til Herreskjorter!

3. Gamle håndarbeider fortjener nytt liv!

På  disse kursene vil du ha muligheten til å sy:

Lappetepper  av skjortestoffer , MaurTuas kvadratpakker og ruller

Duker, puter og løpere med gamle broderier, blonder og stoffer.

Sminkepunger, toalettmapper og vesker hvor kanskje bare tråden og glidelåsen er ny. Mulighetene er mange.

Du velger selv hva du vil sy, kanskje du blir inspirert av en av våre modeller, hvor du kan bruke MaurTua stoffer eller egne gjenbruksstoffer, du kan også velge en av våre komplette materialpakker?

Underveis i kurset vil vi stoppe opp og snakke om fordeler og utfordringer med gjenbruksstoffer, om å ta spennende fargevalg, litt om stoff/ mønster kombinasjoner og vi har noen kutte og sytips.

Før dere kommer på kurs hos oss lønner det seg å ta en titt i sine egne skap og skuffer. Har du noen brukte tekstiler som fortjener et nytt liv?
.( Vi holder oss  til naturmaterialer på dette kurset)

BYTTE SKJORTE  kurs 2. Nytt liv til Herreskjorter!  Vi oppfordrer dere til å ta med 1.stk. (nyvasket på 90 gr.) bomullskjorte som er klippet fra hverandre og delt opp slik:( du får en kutteplan på mail etter påmelding på kurs)
Disse skjortestoffene skal vi bytte med hverandre og etter byttingen har alle kursdeltagerene en flott liten startpakke. Se gjerne bilder fra kurs vi har hatt på Elverum ,  Lillehammer og Gausdal  www.mtua.no

Husk også på at hos oss kan dere PANTE skjorter 100% bomull- velg om du vil ha 10 kr i rabatt når du handler hos oss eller at vi får gi tilsvarende til Kayanet hjelpeprosjekt i Kenya.

Så rydd i skapene damer og ta med skjorter, bluser, sommerkjoler osv  som fortjener et nytt liv!
Ta kontakt med oss så «skreddersyr » vi et kurs til din sygruppe eller  quiltelag.